Team Friis Mini

Team Friis mini er et opvisnings/konkurrencehold i springgymnastik for både drenge og piger, hvor der er fokus på spring i både trampolin og på bane. Der er også lidt rytme i form af forskellige slags serier.

På Team Friis mini er der et adgangskrav, som er en vejrmølle. Hvis man er i tvivl om gymnastens niveau, kan man altid prøve og komme til en træning og så finder vi ud af hvilket hold gymnasten passer til. 

Vores træninger er seriøse og har et højt fokus på læring og udvikling, mens højt humør altid er altoverskyggende. Vores træninger har fokus mod konkurrencer som f.eks. bymesterskab, men man er ikke påtvunget til at deltage.

 Vi forventer deltagelse ved samtlige træninger, medmindre vigtige ting kommer i vejen, eller hvis man er syg. Vi forventer også at du kan bidrage med godt humør og team spirit, og at du er frisk på at udvikle dig og blive udfordret. 

 Vi glæder os til at få dig på holdet! 🙂 


OBS – Ved tilmelding er det barnets navn, der skal registreres.
EGF er foreningen for frivillige 🇩🇰 Vores be EGF er foreningen for frivillige 🇩🇰
Vores bestyrelse- og udvalgsmedlemmer har nu påbegyndt frivillighedsuddannelsen udbudt af DGI som strækker sig over det næste halve år.

Har man lyst til at vide mere eller måske selv være frivillig så er vores dør åben 🤸‍♀️
Kontakt os på Facebook eller email: formand@egf.dk

 #gymnastik #dgi #uddannelse #foreningsliv #frivilligtarbejde
De sidste detaljer bliver snakket igennem inden sæsonstart. Vi har nu styr på corona-forholdsregler, hjemmeside, trænere på alle hold med mere

#esbjerg #gymnastik #forening #dgi #ledermøde #6700 #fritidmedindhold #bevægdigforlivet

© 2020 Esbjerg Gymnastik Forening. Website udviklet af Hype Media.