Team Friis Mini

Team Friis mini er et opvisnings/konkurrencehold i springgymnastik for både drenge og piger, hvor der er fokus på spring i både trampolin og på bane. Der er også lidt rytme i form af forskellige slags serier.

På Team Friis mini er der et adgangskrav, som er en vejrmølle. Hvis man er i tvivl om gymnastens niveau, kan man altid prøve og komme til en træning og så finder vi ud af hvilket hold gymnasten passer til. 

Vores træninger er seriøse og har et højt fokus på læring og udvikling, mens højt humør altid er altoverskyggende. Vores træninger har fokus mod konkurrencer som f.eks. bymesterskab, men man er ikke påtvunget til at deltage.

 Vi forventer deltagelse ved samtlige træninger, medmindre vigtige ting kommer i vejen, eller hvis man er syg. Vi forventer også at du kan bidrage med godt humør og team spirit, og at du er frisk på at udvikle dig og blive udfordret. 

 Vi glæder os til at få dig på holdet! 🙂 


OBS – Ved tilmelding er det barnets navn, der skal registreres.
💙 TUSIND TAK 💙 

Vi skylder jer alle et stort TAK for den flotte opbakning ved vores opvisning i går 👏🏻

Alle hold var lettede og stolte over endelig at være på opvisningsgulvet igen, og det var fantastisk at se så mange på tilskuerpladserne 💪🏻

Der skal også lyde et kæmpe tak til alle gymnaster, instruktører og ikke mindst sponsorer og frivillige for at være med til at gøre vores opvisning til en kæmpe succes. Vi kunne ikke have gjort det uden jer! 💙

Esbjerg Gymnastik Forening

EGF-Hallen Haraldsgade 39-41
6700 Esbjerg
CVR.nr. 32574297

© 2020 Esbjerg Gymnastik Forening. Website udviklet af Hype Media.