Grand Prix

Hvad er Grand Prix gymnastik?

Grand prix gymnastik er en rytmisk dansepræget gymnastikform, hvor der både arbejdes med og uden forskellige håndredskaber, som bold, tøndebånd, køller, vimpel eller sjippetov. Den har sit udspring i den brede folkelige gymnastik, og er bygget op til en let tilgængelig konkurrenceform for hold.

Grand prix gymnastik afholder konkurrencer for micro-, mini-, pige-, tøse-, junior- og seniorgymnaster, hvor der konkurreres i en fri rytmeserie samt en serie med håndredskab. Grand Prix gymnastikken er anerkendt med et officielt dansk mesterskab. 

Er Grand Prix gymnastik noget for dig?

Grand prix gymnastik kan dyrkes af piger i alle aldre, lige fra små legende småpiger til mere målrettede junior- og seniorgymnaster, der ønsker at være med på opvisningshold og i mesterskabs-konkurrencer. I træningen ligges der vægt på smidighed, styrke og grundtræning, derudover arbejdes der med forskellige elementer som skal indgå i konkurrence serierne, kropsbevægelser, spring, balancer og pivots.


Tilgængelige hold

Vi har desværre ingen Grand Prix hold i år.

💙 TUSIND TAK 💙 

Vi skylder jer alle et stort TAK for den flotte opbakning ved vores opvisning i går 👏🏻

Alle hold var lettede og stolte over endelig at være på opvisningsgulvet igen, og det var fantastisk at se så mange på tilskuerpladserne 💪🏻

Der skal også lyde et kæmpe tak til alle gymnaster, instruktører og ikke mindst sponsorer og frivillige for at være med til at gøre vores opvisning til en kæmpe succes. Vi kunne ikke have gjort det uden jer! 💙

Esbjerg Gymnastik Forening

EGF-Hallen Haraldsgade 39-41
6700 Esbjerg
CVR.nr. 32574297

© 2020 Esbjerg Gymnastik Forening. Website udviklet af Hype Media.