Grand Prix

Hvad er Grand Prix gymnastik?

Grand prix gymnastik er en rytmisk dansepræget gymnastikform, hvor der både arbejdes med og uden forskellige håndredskaber, som bold, tøndebånd, køller, vimpel eller sjippetov. Den har sit udspring i den brede folkelige gymnastik, og er bygget op til en let tilgængelig konkurrenceform for hold.

Grand prix gymnastik afholder konkurrencer for micro-, mini-, pige-, tøse-, junior- og seniorgymnaster, hvor der konkurreres i en fri rytmeserie samt en serie med håndredskab. Grand Prix gymnastikken er anerkendt med et officielt dansk mesterskab. 

Er Grand Prix gymnastik noget for dig?

Grand prix gymnastik kan dyrkes af piger i alle aldre, lige fra små legende småpiger til mere målrettede junior- og seniorgymnaster, der ønsker at være med på opvisningshold og i mesterskabs-konkurrencer. I træningen ligges der vægt på smidighed, styrke og grundtræning, derudover arbejdes der med forskellige elementer som skal indgå i konkurrence serierne, kropsbevægelser, spring, balancer og pivots.


Tilgængelige hold

Vi har desværre ingen Grand Prix hold i år.

EGF er foreningen for frivillige 🇩🇰 Vores be EGF er foreningen for frivillige 🇩🇰
Vores bestyrelse- og udvalgsmedlemmer har nu påbegyndt frivillighedsuddannelsen udbudt af DGI som strækker sig over det næste halve år.

Har man lyst til at vide mere eller måske selv være frivillig så er vores dør åben 🤸‍♀️
Kontakt os på Facebook eller email: formand@egf.dk

 #gymnastik #dgi #uddannelse #foreningsliv #frivilligtarbejde
De sidste detaljer bliver snakket igennem inden sæsonstart. Vi har nu styr på corona-forholdsregler, hjemmeside, trænere på alle hold med mere

#esbjerg #gymnastik #forening #dgi #ledermøde #6700 #fritidmedindhold #bevægdigforlivet

© 2020 Esbjerg Gymnastik Forening. Website udviklet af Hype Media.