Crossdance

Crossdance er et simpelt træningskoncept – for alle! 

Sveden vil dryppe om kap med masser af smil, samtidig med du får energi og overskud direkte ind på kontoen. 

Crossdance er en danse/fitnesstime bygget op af moduler, vi kommer omkring både Dance, Bodytoning, Cardio og Balance. Hele kroppen bliver trænet på de 60 min en Crossdance time varer. Vi danser til fed musik, både nyt og gammelt og noget du kan synge med på!
Koreografierne er simple så alle kan være med. Vi siger velkommen til erfarne og omfavner begyndere, Crossdance er for alle! Uanset alder, form, størrelse og evne.

Dance-modulet er enkelt og lægger vægt på intensitet. Bodytoning er en kombination af styrke- og udholdenhedstræning, primært med fokus på arme, mave og baller/lår. I Cardio-modulet  giver vi den fuld gas og får pulsen godt op! Hele timen afsluttes med balance, som langsomt er med til at sænke pulsen og styrker vores balance.

Medbring indendørs sko og vanddunk.

Vi ses til en sveddryppende og fed crossdancetime!
We don’t sweat – we sparkle 😉


Medbring indendørs sko og vanddunk.
💙 TUSIND TAK 💙 

Vi skylder jer alle et stort TAK for den flotte opbakning ved vores opvisning i går 👏🏻

Alle hold var lettede og stolte over endelig at være på opvisningsgulvet igen, og det var fantastisk at se så mange på tilskuerpladserne 💪🏻

Der skal også lyde et kæmpe tak til alle gymnaster, instruktører og ikke mindst sponsorer og frivillige for at være med til at gøre vores opvisning til en kæmpe succes. Vi kunne ikke have gjort det uden jer! 💙

Esbjerg Gymnastik Forening

EGF-Hallen Haraldsgade 39-41
6700 Esbjerg
CVR.nr. 32574297

© 2020 Esbjerg Gymnastik Forening. Website udviklet af Hype Media.